IKT-Norge har ansatt Thea Rode som prosjektleder på arrangementer. Thea har lang erfaring som prosjektleder på arrangementer og konferanser innen telekom og media.

Vi tok en kaffe med Thea og fikk svar på noe viktige spørsmål.

TheaRodeVelkommen Thea, dette skal bli veldig gøy. Hva betyr din rolle?

Å sørge for at alle arrangementene til IKT-Norge går smertefritt, alt fra små forummøter til de store arrangementene vi holder i løpet av året, som NEO2016.

Hvorfor valgte du IKT-Norge som din nye arbeidsplass?

Det var IKT-Norge som valgte meg, hehe! Jeg har hatt en del med IKT-Norge å gjøre de siste årene, og det fremsto som en spennende arbeidsplass med høy faglig kompetanse. Dette var noe som var viktig for meg, da jeg følte at tiden var moden for å få mer faglig tyngde.

Hva ser du for muligheter i denne jobben?

Løfte tilbudet av kurs og konferanser for våre medlemmer, spesielt nå når Norge står i en krevende omstillingsfase og det er viktig at våre medlemmer holder seg oppdatert og er forberedt.

 

Hva skal bli mest spennende med din nye posisjon?

Det mest spennende med min stilling blir å utvikle og profesjonalisere de konferansene vi allerede har, samt å kartlegge behovet for nye kurs og konferanser som er relevant for IKT-Norges medlemmer.

Hvor viktig er det med arrangementer?

Det er viktig for faglig påfyll og for å holde seg oppdatert på de faglige områdene innen IT-næringen, og sist men ikke minst, muligheten for nettverking med kunder, konkurrenter og samarbeidspartnere.

Til slutt, har du noen tips til hvordan man lykkes med arrangementer?

Google Drive, haha! Men det aller viktigste er selvsagt innholdet, et godt faglig program.

 

Hvis du ønsker å kontakte Thea, kan du sende henne en mail på thea@ikt-norge.no!