IKT-Norges årskonferanse NEO2015 er din speeddate med fremtiden. Vi lar ett dusin av de aller mest spennende norske teknologiselskapene få presentere seg og komme med sine innspill til hvordan IT-næringen i Norge kan få et drømmeløft. Dessuten kommer næringsminister Monica Mæland og Innovasjon Norge-direktør Anita Krohn Traaseth, men hovedattraksjonen vi er mest stolte av å vise fram er og blir vår egen næring, representert ved for eksempel disse to:

Mer pleie og omsorg

Imatis WhiteboardBilde2

Imatis leverer avanserte og integrerte eHelse-verktøy for alle innen helsesektoren, fra  helsefaglig ansatte og admin- og servicepersonell, til pasienter og pårørende.

Imatis’ portalløsning legger seg oppå eksisterende systemer som pasientjournal, laboratoriesystemer osv., og gjør det mulig å hente opp relevant sanntidsinformasjon på et nettbrett, på en elektronisk tavle eller på en telefon. Et slikt fullstendig informasjonsmiljø er nøkkelen til å etablere og vedlikeholde en effektiv arbeidsflyt. Slik kan mer tid brukes til pleie og omsorg av pasientene.

Imatis vant Rosingprisen allerede for ti år siden. Juryen skrev: “Produktet vil på en revolusjonerende måte kunne gi oss den informasjonen vi har behov for til riktig tid og på riktig sted, nær sagt uavhengig av den presentasjonsenhet man ønsker å bruke. Så vidt vi vet har ingen på verdensbasis utnyttet informasjonsteknologi på denne måten til å effektivisere driften av et sykehus. Produktet har etter juryens mening store internasjonale muligheter.”

Imatis er i dag en ledende leverandør av teknologi for klinisk arbeidsflyt, logistikk og integrasjon for helse- og velferdssektoren både innen- og utenlands.

 

Design, teknologi og miljø

 

homecontrol illo“Bruk strømmen når du har behov for den” er mottoet til HomeControl. De tar mål av seg til å gjøre alle verdens innbyggere mer bevisste på sitt energiforbruk og gjøre det enkelt for hver enkelt å redusere sitt miljøfotavtrykk. Miljø og teknologi = kult! Det skal være kult å slå av strømmen – og nå kan alle gjøre det uansett hvor de er verden.

HomeControl er et norsk selskap som i mange år har levert enkle og brukervennlige strømsparingsløsninger. De utvikler egen hardware og software for smarthus, energieffektivisering og sikkerhet, satser på design i verdensklasse – og har nettopp lansert et av markedets mest brukervennlige Gjør-Det-Selv-systemer for smarthusteknologi.

 

Meld deg på NEO2015 nå

 

Les del 1 av «Hvem møter du på NEO2015»

Les del 3 av «Hvem møter du på NEO2015»

Les del 4 av «Hvem møter du på NEO2015»

Les del 5 av «Hvem møter du på NEO2015»