IKT-Norges årskonferanse NEO2015 er din speeddate med fremtiden. Vi lar ett dusin av de aller mest spennende norske teknologiselskapene få presentere seg og komme med sine innspill til hvordan IT-næringen i Norge kan få et drømmeløft. Dessuten kommer næringsminister Monica Mæland og Innovasjon Norge-direktør Anita Krohn Traaseth, men hovedattraksjonen vi er mest stolte av å vise fram er og blir vår egen næring, representert ved for eksempel disse tre:

 

Målrettet reklame basert på bevegelser

Unacast_demo02Unacast har utviklet en plattform for sammenkobling av butikker og merkevarer som opererer med beacons (innendørs posisjoneringssystem med små Bluetooth-antenner, f.eks. Apples iBeacon) med systematisk profilert digital annonsering i etterkant av brukerens fysiske besøk. De samler nå verdens største proximity-selskaper i nettverket sitt for å kombinere fysiske og digitale data til et markedsføringsverktøy av dimensjoner verden aldri før har sett.


Unacast
har kontorer i Oslo og London og åpner også snart i New York.

Les om Unacast i Aftenposten 16. mars

Les også Business Insider-artikkelen om Unacast fra januar.

 

Skolesuksess verden over

Kahoot!SXSW2015-kahoot er en brukervennlig, spillbasert kombinasjon av læringsplattform og system for engasjement i klasserommet. Ved skoler, universiteter og bedrifter. På alle slags enheter. For mer enn 35 millioner unike brukere.

Med Kahoot! kan læreren lage oppgaver hvor elevene kan bruke nettdingsene sine til å quizze i konkurranse med hverandre. Brått blir dingsene brukt til ansporing i stedet for avsporing. Læreren kan så ta ut rapporter og kartlegge nivået til elevene.


Les TUs artikkel om Kahoot! fra desember

 

Lavterskelkryptering

Geir Bækholt, Cryphos gründerTønsbergbaserte Crypho mener at det skal være lett å være trygg. Gründerbedriften har laget en web-basert, men kraftig tjeneste for sikker internettkommunikasjon med ende-til-ende-krypterte pratetjenester og asynkrone filoverføringer. Alt som trengs er en epostadresse og en nettleser eller mobil; ingen installasjon av programvare er nødvendig.

Crypho brukes av finansinstitusjoner, journalister, advokater, programvareselskaper og menneskerettsaktivister i mer enn 70 land.

Les TUs artikkel om Crypho fra mars

 

Meld deg på NEO2015 nå

 

Les del 1 av «Hvem møter du på NEO2015»

Les del 2 av «Hvem møter du på NEO2015»

Les del 3 av «Hvem møter du på NEO2015»

Les del 5 av «Hvem møter du på NEO2015»