IKT-Norge er langsiktig hovedsponsor for en arena som tar mål av seg om å bli Nordens fremste møteplass innen digital teknologi, inspirert av SXSW Interactive. Les pressemeldingen om dette her.

BylarmInteractive01Årets by:Larm Interactive skal handle om hvordan teknologien er innpasset i dagliglivet vårt, og hvordan morgendagens teknologi vil bli enda mer integrert. Vi kan se begynnelsen på en innovasjonsrenessanse der teknologien forandrer alt – igjen. En ny tingenes tilstand, og alle kan gjøre alt med alle. Grenser oppheves, og for første gang kan vi se én verden der sosial integrasjon driver teknologien framover.

Med Interactive tar by:Larm sikte på å bli en fellesnordisk arena og et utstillingsvindu der du kan bli inspirert og sjekke de siste trendene fra den digitale verden. Som det nordiske motstykket til SXSW er by:Larm Interactive det eneste troverdige stedet å skaffe seg innblikk i det skandinavisk/nordiske synspunktet. Målet vårt er å samle de skarpeste hodene og foregangsselskapene på feltene programmering, spillutvikling, digital design, mobilkommunikasjon og entrepenørskap. Det er idealsonen der etablerte selskaper kan møte neste generasjons ideer og visjonærer og danne meningsfulle og produktive forhold som gjensidig virker begge veier.

by:Larm Interactive er raskt i ferd med å bli det mest effektive møtestedet for den nordiske teknologiindustren, så vel som å tilrettelegge for inspirerende seminarer og forelesninger for å oppildne selskaper til å dra hjem igjen og skape Det Neste Store.

Husk bare én ting! Vårt mål er å gi deg en plass der du kan dele dine ideer med verden.

Bestill delegatpass nå!

http://www.bylarm.no/eng/delegations/limited_tech

Program torsdag

Torsdag før lunsj:

World Wide Innovation Renaissance. Åpningsdagen vil fokusere på den teknologien som er integrert i dagliglivet, og hva slags innvirkning den har på helsen vår, forretninger, livet hjemme og delingen av de dagligdagse opplevelsene våre. Vi møter både nordiske og globale aktører fra teknologiscenen som vil presentere sitt syn på hva som blir det neste, hva som er viktig, og hvordan man kan tjene penger på det.

Kurven – fra gratispassasjerer til superfans. Forfatter Nicholas Lovell beskriver en inntjeningsmodell i en tidsalder da mange kunder forventer gratis produkter. I 2014 besøker Lovell by:Larm for å forklare hvordan modellen hans virker.

Kreativitet som avgjørende faktor i en digital verden. Jeremy Abbet – kreativ evangelist hos Google – er per definisjon kreativ. Gjennom kreativitet gjøres vi i stand til å løse komplekse problemer. Dersom vi bruker teknologi innen rammeverket som utviklere, programmerere og designere definerer for oss, flytter vi oss inn i de rommene som blir tildelt oss. Han vil demonstrere viktigheten av å ikke være en bruker, men en kreativ bruker av teknologi.

 

Tom André Engli Andersson – Key Creative hos Isobar Norway. Hans lidenskap for teknologi og kultur er dekket i Isobars trendrapport 2014 – “The innovation renaissance“ om hvordan avansert teknologi er del av dagliglivet vårt og hvordan den har demokratisert innovasjon overalt.

Jens Dyvik – Dyvik Design – Open Source Design. I en verden med nettilgang overalt og der 3D-skrivere koster det samme som papirskrivere, vil Jens utforske hvordan en designer kan støtte folk som skaper sine egne produkter. Og hva skjer dersom jeg deler kunsten min med verden, kan jeg fortsatt leve av den?

Andre bekreftede talere:

Espen Systad, Capsule.fm – TBA
Johan Høgasen Hallesby, Making waves – TBA
Vadik Marmeladov, Creative Director, Lapka – personlig miljøovervåker – TBA

Program fredag

Host: StartUpLab Fredagen vår hostes av STARTUPLAB og deres fascinerende fokus som en av Skandinavias største inkubatorer. Med overraskende innfallsvinkler til hvordan man blir en framgangsrik start-up og inspirerende speakers byr vi velkommen til en dag med spennende innhold og en flott mulighet til å pense start-upen din inn på riktig spor fra begynnelsen.

Fredag før lunsj:

DATA CALLING – Byggeklosser for tech-startups. Alle snakker om hvordan data kan brukes for å skape vellykkede selskaper. Hovedsesjonen vil gi deg innsikt i hvordan det kan gjøres – hvordan man kan skape brukerdrevne produkter som startupselskapet ditt trenger for å bygge forretningen din på.

Keynote speakers:
Michael Conover – LinkedIn
John Lunn – PayPal

Nordisk Topp 24 – Nordens heiteste tech-startups! Nordiske tech-startups med samlede krefter gjør en presentasjonsbonanza! Oppdag noen av de mest spennende nyoppstartede firmaene fra Island, Finland, Danmark, Sverige og Norge. by:Larm Interactive plasserer 24 cutting edge-startups opp på scenen for å snakke om forretningsideene sine. Tre parallelle spor med åtte selskaper i hver. Fascinerende talks og spørsmålrunder.

Presentert av: TBA.

Freday etter lunsj:

StartupLab PitchFEST. Gründerdagen på by:Larm Interactive kulminerer med denne  spennende live-konkurransen: Seks fantastiske nordiske startups utkjemper en kamp på scenen – pitcher og kjemper for å vinne nordisk berømmelse og den store premien. Publikum vil stemme live på sin favoritt-startup, og krone vinneren som mottar Jon von Tetzchner-prisen, som innbefatter en nettverkingstur til Boston og Silicon Valley.

Presentert av: TBA

I tillegg til alle disse gode speakerne vil Interactive-loungen på Youngstorget være åpen helt fra torsdag til og med lørdag og fungere som møtested for alle Interactive-gjestene. Avtal uformelle møter, eller heng rundt og utnytt det for alt det er verdt. Du og din business vil alltid være velkommen i loungen.

Gå til by:Larm Interactives nettsted for å lese mer om speakers.

Vi håper at du vil begynne planleggingen av din tur til by:Larm etter å ha sett programslippet. Som Interactive-delegat får du selvfølgelig full adgang til alle musikkseminarer og alle konserter om ettermiddagene og kveldene.

Registrer ditt delegatpass her nå!

NB! IKT-Norges medlemmer får en kraftig rabattert pris ved påmelding.