Vi søker en politisk rådgiver som skal bidra til å styrke vårt arbeid og vår posisjon innen IT politikk.

iktnorgeinfo05 006 1

Samfunnet står foran store utfordringer. Det grønne skifte, nedleggelse av fossilbasert verdiskapning, eldrebølge, behov for mer eksport, flere arbeidsplasser i nye næringer og behov for større cybersikkerhet. Felles for alle utfordringene, er at bruk av ny teknologi er avgjørende for at vi skal lykkes!

IKT Norges medlemmer leverer løsningene som er avgjørende for å klare dette. Vår jobb er å sikre at disse selskapene får rammebetingelser som gjør at de kan skape varige verdier for Norge.

Nå søker vi etter en politisk rådgiver som skal bidra til å styrke vårt arbeid og vår posisjon innen IT politikk.

Som medarbeider i IKT-Norge vil du jobbe på tvers av våre fagområder. Du blir en sterk bidragsyter til å utvikle bredden og dybden i vår politikk. Vi søker en jurist med erfaring med eller sterk interesse for ekom og digital sikkerhet.

Arbeidsoppgavene dine vil blant annet være:

  • Bransjeansvar for ekom og IT sikkerhet. Hovedkontakt mot medlemmer i disse bransjene, og hovedansvar for politikk og fagsaker innen ekom, infrastruktur, sikkerhet og personvern.
  • Bidra til vårt arbeid for bedre rammebetingelser for IT-næringen
  • Bidra til å utvikle og oppdatere vår kompetanse på sammenhengen mellom teknologi, politikk og samfunn
  • Research og bygge faktagrunnlag til det politiske teamet
  • Lese høringsdokumenter og skrive høringssvar og andre politiske innspill
  • Sette deg inn i saker som er viktige for IKT-Norges medlemmer
  • Bygge relasjoner og verve nye medlemmer til IKT-Norge
  • Ansvar for forummøter og andre arrangementer for medlemmene.

Vi ser etter deg som er opptatt av teknologi og politikk, liker å skrive og jobbe med ulike folk, er god på å jobbe selvstendig, er strukturert og liker å dele av din kunnskap. Hos oss vil du få mulighet til å utvikle deg på ulike områder, og jobbe med og for fremtidens Norge.

Erfaring fra lobbyarbeid, politikk, strategiarbeid eller lignende er en fordel. Vi ser etter deg som er utdannet jurist med 2-5 års erfaring og ønsker å være en tydelig stemme for IKT-industrien.

 

Spørsmål om stillingen
For mer informasjon om stillingen, kontakt direktør for politikk i IKT-Norge, Liv Freihow på lf@ikt-norge.no eller tlf 48250924.

Søknadsfrist er 1. juni, og søknader sendes til lf@ikt-norge.no og merkes “Politisk rådgiver”.