– Verdens beste tech-festival!

sxsweventupdate headerfinal

SXSW er blitt en av de viktigste teknologi-festivalene i verden, og satser stort på norsk tilstedeværelse. I mars 2018 reiser vi til Texas sammen med våre medlemmer.

– SXSW er uten tvil en av de viktigste konferansene for å hente kunnskap og inspirasjon om nye trender. Her kan man møte nye samarbeidspartnere og skape nye forretningsmuligheter – også for norske selskaper, sier IKT-Norges direktør for næringsutvikling, Fredrik Syversen.

Oslo kommunes politiske ledelse reiser over og det kommer flere kjente ansikter fra Norge. SAS flyr direkte (via Stockholm) til Austin og vi kan være behjelpelige med billetter til en liten rabatt.

Møteplass i Austin

Sammen med Oslo kommune og SAS har vi tilgang til et flott lokale i Austin sentrum der vi, våre medlemmer og deres ansatte får tilgang til et møtested hvor man treffer andre norske deltakere.

– På SXSW vil vi vise frem norsk teknologi for amerikanere og resten av verden. Vi jobber i disse dager med å utvikle et program og å skaffe aktuelle partnere under overskriften «Norske løsninger for å nå FNs bærekraftsmål», så nå vil vi gjerne at du tar kontakt med oss. Å delta på South by SouthWest gir et uvurderlig utbytte, avslutter Syversen.

Meld din interesse til Fredrik Syversen på e-post: fs@ikt-norge.no