Intellexi AS, Expology AS, Information Technology Advisors AS, ViaNova Systmes, Somewhere Inn AS, HR Manager AS, Telehuset AS,  Karabin AS, Rambøll Management AS, Media Components e MCOM AS, Cursum, IPnett AS, Scandpower IT Oslo AS, backOFFICE AS. Connxion AS, og Briiz Telecom AS.

Den store tilstrømningen av medlemmer viser at vi jobber med de riktige sakene og at IKT-Norge er på hugget som aldri før, understreker generalsekretær Per Morten Hoff. IKT-Norge samler i dag nærmere 330 medlemsbedrifter som omsetter for 135 mrd kr i det norske markedet. IKT-Norge regner ikke lokalavdelinger som egne selskaper.

 Alle medlemmer er viktige for IKT-Norge, men vi er spesielt glade for at vi har fått  så store og spennende aktører som ErgoGroup og Iterra Consulting  inn som medlemmer. IKT-Norge har ytterligere styrket sin posisjon innen Telecom-siden ved at vi har fått inn store og viktige aktører som Catch, Telio og Priority Telecom.

IKT-Norge jobber for tiden med en rekke viktige saker for IKT-næringen og det at vi har næringen bak oss er meget viktig for å få gjennsomslag  og styrker vår påvirkningskraft ytterligere.  IKT-Norge representerer nå flertallet av selskaper som er listet på Oslo Børs under teknologi og telecom.