To flunkende nye IT-lærefag gir en unik mulighet for din virksomhet til å få dyktige IT-lærlinger med oppdatert kompetanse, programmeringsskills og kunnskap om skyløsninger.

techmeet2022

Informasjonsteknologi og medieproduksjon (IM) skolene i Oslo har gleden av å invitere til TechMeet tirsdag 26. april kl 10. på Rebel i Universitetsgata 2. Fra august 2022 finnes det flere helt nye lærefag fra det yrkesfaglige studieprogrammet Informasjonsteknologi og medieproduksjon hvor spesielt IT-utvikling og IT-drift  vil være relevant for våre medlemmer. Bare i Oslo er det fem skoler som har studieprogrammet som vil si at det er mange lærlinger som nå ivrer etter å begynne sin læretid.

TechMeet er en ypperlig anledning for bedrifter/organisasjoner som ønsker å lære mer om hva det vil si å ta inn lærlinger, hvordan bli godkjent lærebedrift og eller ønsker å møte potensielle lærlinger. Opplæringskontor er til stede, både de som godkjenner lærebedrifter og de som er støtte underveis i læretiden. I tillegg er det mulig å snakke med potensielle lærlinger og få mer informasjon om det nye lærlingeløpet. 

IKT-Norge oppfordrer våre medlemmer til å delta. Meld deg på her