TRIARK System AS er et lokaleid engasjert utviklingsselskap på Averøy i Møre og Romsdal. Vi ønsker dem velkommen som medlem i IKT-Norge!

– Vi tilbyr et brukervennlig og fleksibelt prosjektstyringsverktøy som er selve bindeleddet mellom et ERP-system, CAD tegne-system og modellering og Microsoft Office. TRIARK er drevet av innovasjon, arbeidsglede og kreativitet, forteller Øyvind Dyrseth, CEO i TRIARK.

TRIARK håndterer alt fra tegninger, dokumenter, aktiviteter, logistikk, avvik, notater til Office-filer.

– Med dette verktøyet kan prosjekter oppnå bedre kontroll, håndtere flere og mer komplekse prosjekter, uten å måtte ta i bruk mer ressurser til administrasjon, sier Dyrseth.

yvind
Øyvind Dyrseth, CEO i TRIARK.

Del av innovativ teknologiklynge

TRIARK har nå ambisjoner om å vokse seg større både internt og eksternt.

– Vi ønsker å komme oss ut på det internasjonale markedet. Per i dag er vi syv ansatte. Vi vokste oss ut av våre tidligere lokaler, og flyttet rett over nyttår i nye og større lokaler, sier han.

TRIARK samarbeider dessuten tett med ulike lokale bedrifter.

– Disse bedriftene har utfyllende kompetanse, og vi er med på å skape en innovativ teknologiklynge som leverer fantastiske produkter, sier Dyrseth.

Rammebetingelser og møteplass

Nå er TRIARK blitt medlem av IKT-Norge.

– Vi har gjennom tidligere erfaringer høstet gode erfaringer med IKT-Norge, som representerer en unik og relevant møteplass for oss.

Gjennom medlemskapet ønsker de å komme lettere i kontakt med andre medlemsbedrifter, som kan bidra til å videreutvikle deres verktøy.

– Videre ser vi IKT-Norge sin kompetanse innen rammebetingelser, juridisk bistand og avtaleverk som svært attraktivt, sier Dyrseth.

Nysgjerring på medlemskap i IKT-Norge? Klikk her