ƒvƒŠƒ“ƒgPRESSEMELDING

Oslo, 12 november 2015 kunngjorde IKT-Norge og Games for Health Europa Foundation den offisielle lanseringen av Games for Health Europe – Norway.

Norge har i mange år vært et banebrytende og ledende land når det kommer til sosiale innovasjoner. Norge er også et land som tilpasser og implementerer disse sosiale innovasjonene sammen med ny teknologi i en nasjonal og internasjonal målestokk. Vi har sett mange tilfeller hvordan bærekraftig teknologi har blitt implementert og brukt i utdanning over hele Norge.

«Vi tror at den neste sektoren i Norge som vil ha nytte av teknologiske gjennomførte sosiale innovasjoner er helsetjenesten», ifølge Jurriaan van Rijswijk M.Sc., styreleder i Games for Health Europa Foundation.

For å akselerere denne trenden er det nødvendig at vi får et fotfeste i Norge. Partneren vi har funnet i Norge er IKT-Norge representert ved Nard Schreurs. IKT-Norge er den ledende organisasjonen i Norge når det gjelder helse og IT relaterte innovasjoner og implementeringer. Med IKT-Norge som partner har vi tilgang til et nettverk i Norge av mennesker og organisasjoner som gjør forskning, er i stand til å validere og implementere lekne sosiale innovasjoner i helsevesenet for både pasienter og helsepersonell.

Games for Health Europe er det ledende globale fellesskap av helsepersonell som forsker, produserer og implementerer all slags spill i helse og omsorg som bidrar til en mer effektiv og effektiv helsevesen og gjør det mer gøy for både pasienter og helsepersonell. Spill for Helse Norge er en datter organisering av Games for Health Europa Foundation formelt representert ved EHIN i ​​Oslo og ligger på EHIN kontorer.

Dagsorden for Games for Health Norge de kommende månedene er å etablere et norsk Games For Health Norway nettverk som utfører forskning og produserer og / eller implementerer helse spill i et eller flere norske sykehus. Også på agendaen er formidling av kunnskap og beste praksis workshops og master utdanning for norsk helsepersonell. For å presentere resultatene som genereres av Games for Health Norge, vil en delegasjon delta på Games for Health Europakonferansen neste år November i Nederland.

Helse og IT-selskaper, fagfolk, helsepersonell og pasientgrupper som ønsker å bli involvert i Games for Health Norge vennligst kontakt Nard Scheurs nard@ikt-norge.no eller Jurriaan van Rijswijk jurriaan@gfheu.org.

FOR SPØRSMÅL TA KONTAKT MED:
Sandra van Rijswijk

Founder Games for Health Europe Foundation
E: sandra@gfheu.org
T:+31 6 28 122 368

Nard Schreurs

Direktør eHelse og smart tech
nard@ikt-norge.no
T:+47 402 10 009

SOCIAL MEDIA GAMES FOR HEALTH EUROPE

www.facebook.com/gamesforhealtheurope
www.twitter.com/gfheu #GFHEU

www.linkedin.com/gfheurope

info@gfheu.org