I år er tema for Linuxdagen 2007: «Åpen programvare/Open Source. Trender, løsninger, teknologi og referanser». IT-beslutningstagere og teknisk orienterte Linux/åpen programvare-entusiaster fra både privat og offentlig virksomhet er målgruppen for konferansen.

For brukere, Linux-entusisaster, utviklere og IT-sjefer skal Linuxdagen 2007 gi muligheten til en faglig og anvendelig oppdatering innen Linux og åpen programvare gjennom en innholdsrik agenda. Det legges også til rette for dialog med bidragsytere, foredragsholdere og andre deltakere gjennom aktiviteter på utstillingsområdet i pausene. Her vil man også få anledning til å se noen av løsningene  på agenda i praksis. Som på de foregående Linuxdagene fortsetter arrangementer utover kvelden med middag.

Prisen for arrangementet er 1750 kroner. For medlemmer i IKT Norge og NUUG er prisen 1350 kroner. Dette inkluderer hele seminaret med lunsj og ekslusiv middagsbuffet på DOGA-senteret om kvelden. Uten middag er prisen henholdsvis 1250 og 850 kroner. Mer informasjon og påmeldingsskjema finnes på www.linuxdagen.no.

Linpro er, i samarbeid med partnere (deriblant IKT-Norge) og sponsorer, arrangør for konferansen.
For løpende informasjon og oppdateringer, se www.linuxdagen.no