Ønsker du og din virksomhet å delta på Mobile World Congress i Barcelona 26. februar til 1. mars 2018?

Innovasjon Norge har sammen med IKT-Norge og næringslivet vært aktivt til stede på messen i mange år.

Dette er en viktig møteplass for næringslivet, og vi ønsker å kunne tilby norske aktører en mulighet til å delta, dog i en noe nedskalert versjon i forhold til tidligere år. Vi trenger rask tilbakemelding fra dere om dette er noe som vil være av interesse.

Vi vil kunne delta med en norsk paviljong, hvor de norske bedriftene kan ha sin base. Det blir ikke plass til egen avskjermet plass til hver bedrift, vi vil gå for en åpen løsning hvor bedriftene har sitt eget lille område med et lite bord, barstoler og mulighet for synlighet/profilering via skjerm eller bilde. Se eksempler:

image001 unnamed

Som tidligere vil vi i tillegg organisere muligheter for nettverksbygging gjennom en mottakelse eller liknende, i samarbeid med ambassaden og IKT-Norge.

Prisen for et slikt opplegg vil ligge på rundt NOK 50.000-60.000 per bedrift.

For å kunne sikre oss plass på messen ber vi om tilbakemelding på e-post (Desiree.Vikse@innovasjonnorge.no) innen neste fredag (11. desember) om din bedrift vil ha interesse av å delta. Det vil ikke være en bindene påmelding, men gi oss gjerne en idé om det er svært sikkert eller usikkert om dere deltar. Dette vil gi oss et grunnlag for å avgjøre at det er tilstrekkelig interesse fra norsk næringsliv til at vi går videre med opplegget som skissert.

Ta gjerne kontakt med Desiree.Vikse@innovasjonnorge.no om dere har spørsmål knyttet til dette.