monicamichelsenportrett_renatemadsen

(Foto: Renate Madsen)

Monica Kvistad Michelsen begynte mandag 24. april som kommunikasjonsrådgiver i IKT-Norge. Hun skal jobbe med å styrke IKT-Norges totale kommunikasjons- og profilarbeid og den digitale næringens synlighet, med ansvarsområder som sosiale medier, nettsider, nyhetsovervåkning etc.

Hun går nå over til IKT-Norge fra sin stilling som informasjonsrådgiver i konsulentselskapet Innoco AS, hvis virksomhet baserer seg på næringsutvikling innenfor innovasjon. Her jobbet hun i hovedsak med intern og ekstern kommunikasjon, å styrke bedriftens synlighet utad, bokutgivelser, og dessuten som prosjektleder og koordinator for både norske og internasjonale prosjekter. Michelsen har også erfaring fra PR- og kommunikasjonsbransjen, og har jobbet for House of Communication (nå Geelmuyden Kiese Lifestyle).

Høsten 2016 jobbet Michelsen dessuten som kommunikasjonsansvarlig opp med Norsk-Ukrainsk Handelskammers Business Forum, hvor statsminister Erna Solberg og den ukrainske presidenten Petro Porosjenko var blant hovedtalerne.

– Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på arbeidet med å i enda større grad synliggjøre det essensielle arbeidet IKT-Norge gjør for morgendagens næringsliv, og med det kunne bidra til å løfte frem viktigheten og forståelsen av teknologi og digitalisering, sier hun.

Michelsen er medieviter med fordypning i visuell kultur fra NTNU.