– IKT-Norge prioriterer SXSW fordi det uten tvil er den konferansen som gir innsikt i hele bredden i teknologiutviklingen vi nå står i.

SXSW er blitt en av de viktigste teknologi-festivalene i verden, og satser stort på norsk tilstedeværelse.

– Du får den politiske, den forskningsbaserte, og ikke minst siste nytt om hvor brukerne går. I år er det som kjent valgår i USA, og fokus vil naturlig nok være i skjæringspunktet teknologi og politikk, som gir en ekstra spiss, sier IKT-Norges direktør for strategi- og forretningsutvikling, Fredrik Syversen.

IKT-Norge vil i år, som tidligere, avholde flere arrangementer på SAS’ House of Scandinavia sammen med medlemmer og samarbeidspartnere.

– Vi har mange medlemsbedrifter til stede under festivalen, og i år har vi også et nært samarbeid med industrigiganten Hydro, i tillegg til kjente navn som Bouvet fra egen næring. Dersom du skal over vil vi veldig gjerne se deg på noen av de eventene vi skal formidle og avholde. Ta gjerne kontakt, sier Syversen.

IKT-Norge med partnere på SXSW 2020:

Her finner du oversikt over arrangementer hvor IKT-Norge er både arrangør og bidragsyter. Nøl ikke med å ta kontakt om du/dere skulle ønske å møtes under festivalen.

Oversikten oppdateres fortløpende.