Sverre Flarby i CSAM er fornøyd med utmerkelse som ledende europeisk bedrift.
Sverre Flarby i CSAM er fornøyd med utmerkelse som ledende europeisk bedrift.

Norske CSAM er nominert til den prestisjefylte utmerkelsen “National Champion” av European Business Awards (EBA). CSAM er plukket ut fordi selskapet har demonstrert utmerkede resultater, nyskapning og bærekraftig utvikling innenfor eHelse. CSAM er skapt gjennom idérikt og hardt arbeid ved sykehus i Helse Sør-Øst og har blant annet fått støtte av Innovasjon Norge i etableringsfasen.

Over 24.000 virksomheter i Europa ble tatt med i vurderingen – hvorav nesten 600 befinner seg i Norge.

«This is to certify that CSAM Health AS is a National Champion representing Norway in the 2014/15 European Business Awards» viser sertifikatet som selskapet har tatt i mot. Selve kåringen skjer i februar.

Trenger flere stemmer

CSAM er medlem i IKT-Norge og aktivt deltager på eHelseforum. Selskapet tilbyr innovative løsninger som dekker behovene til dagens tilbyder av helsetjenester: sykehus, legekontorer og behandlere, samt pasient- og administrasjonsportaler. CSAM er ledende i Skandinavia på programvare for kreftbehandling og er ledende i Norge på programvare for svangerskap og fødsel.

Selskapet som eneste eHelse-bedrift blant de norske nominerte vil i perioden frem til 24. februar konkurrere med de andre ni nasjonale nominerte i kampen om å bli utpekt til Europas beste bedrift innen kategorien ” The UKTI Award for Innovation ”.

Vinneren i hver kategori vil bli tildelt den gjeve Ruban d’Honneur prisen.

For å støtte norsk eHelse i Europa oppfordres alle til å stemme på CSAM innen 24. februar. Du kan stemme på oss ved å klikke på følgende link:

http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/norway/12016

Om utmerkelsen

I løpet av de syv siste årene har EBA delt ut sine utmerkelser til de mest innovative, ledende og de mest velorganiserte bedriftene I Europa. EBAs årlige vinnere blir hedret med Ruban d’Honneur prisen. Ruban d’Honneur er en av de mest prestisjetunge prisene man kan bli tildelt som bedrift i Europa.

Les mer om EBA på www.europeanbusinessawards.com.