mwc-firagranvia

Til verdens største mobilmesse i Barcelona (MWC 2013) reiser 25 norske bedrifter og viser frem state of the art produkter og tjenester. Norge er verdensledende innen mobilteknologi, og hevder seg globalt innen flere områder.   

  • MWC er verdens viktigste møteplass for mobilbransjen. Det at Norge har en stor delegasjon, viser at vi har en plass å forsvare og mye å vise fram. I år har vi mange spennende selskaper som har teknologi som absolutt er i verdensklasse. Er man ikke til stede på messen, så er man ikke på mobilkartet, sier Fredrik Syversen fra IKT-Norge.

Nasjonal paviljong
På Innovasjon Norges nasjonale paviljong kan bedriftene presentere seg, og små selskaper kan lansere sine tjenester.

  • Vår rolle er å bistå små og mellomstore bedrifter fra oppstart til internasjonal vekst gjennom blant annet å synliggjøre dem på messer som MWC. Norske aktører har gode muligheter til å hevde seg internasjonalt, men trenger hjelp for å vise seg frem på de riktige arenaene, sier Grete Sofie Thøgersen, seniorrådgiver i Innovasjon Norge.

I verdensklasse
Norge er en teknologimoden nasjon og vi har ingeniører i verdensklasse! Det utvikles hele tiden nye, fleksible løsninger i selskaper som Innovasjon Norge ønsker å løfte frem. Dette er miljøer som orienterer seg globalt fra dag én, og som er sultne på å vise frem hva de har og orientere seg i konkurrentlandskapet.  Vi ser en fremvoksende industri, og dette er det sjette året Innovasjon Norge har stand på MWC.
For eksempel har Norge det største antall chipmakers/semiconducters pr. antall kapita. Norge har bevist at vi kan levere på det aller høyeste nivået.

  • Det norske markedet er for lite, men ekspansjonsmulighetene er store som følge av at vi blir mer og mer digitale og mobile. Store brukervolum er viktige for sunn vekst. Vi ser mange gode løsninger, men nordmenn er ikke like gode selgere. Derfor er MWC et viktig tilbud for norske aktører som vil i kontakt med det virkelig store markedet, sier Thøgersen.

Mobil 24/7
25 norske selskaper på vei til Barcelona for å selge norsk mobilteknologi. I år er det dobbelt så stort messeområde enn i fjor, noe som viser den enorme interessen worldwide.
På messen møter bedriftene både eksisterende og potensielle kunder, danner viktige nettverk, treffer partnere, både i uformelle og formelle sammenhenger.

  • MWC er en møteplass for norske og internasjonale investorer som er på jakt etter det nye store mobileventyret. Mobil på dagsorden 24 timer i døgnet, sier Syversen.

Kom og besøk oss på den norske standen!  
For mer informasjon, kontakt:
Fredrik Syversen, IKT-Norge er på plass i Barcelona, +47 92032470
Kristin Welle-Strand, Innovasjon Norge er på plass i Oslo  +47 93458303
Gi oss gjerne tilbakemelding om du eller dine kollegaer reiser, og klikk her for en spesialoverraskelse.