OfflinePal ønsker å være for aktiviteter det finn.no er for rubrikkannonser. Målet er å folk ut i aktivitet, uansett alder og samfunnsgruppe. 

marie sanne hval
Daglig leder i OfflinePal, Marie Hval.

OfflinePal er et nyopprettet selskap som jobber med det nyeste innenfor teknologi og utvikling. Vi ønsker dem velkommen som medlem i IKT-Norge!

– Vi jobber målrettet med en ny tjeneste som skal strukturere opp alle former for aktiviteter og arrangementer. For å få en sammenligning så vil vi være for aktiviteter det finn.no er for rubrikkannonser, forteller daglig leder Marie Sanne.

OffllinePal vil bli tilgjengelig på iOS, Android og web. Målet er å folk ut i aktivitet, uansett alder eller samfunnsgruppe.

– Vi jobber med flere partnere som har gitt oss tilgang til store mengder aktiviteter som vi strukturer opp i vår tjeneste, sier Sanne.

Teknologi for å få folk i aktivitet

royandretollefsen
Eier og gründer av OfflinePal, Roy Andre Tollefsen.

OfflinePal er per nå i beta-fasen, og er teknisk sett klare til å sende ut beta til utvalgte testere innenfor ulike bransjer. Deres prioritet er å bruke helt ny teknologi til å få folk ut i aktivitet på en enkel og morsom måte.

– Vi vil lansere OfflinePal sommeren 2018 og starter med ett godt sett med aktiviteter. I løpet av 2018 er målet å ha 100 000 aktive brukere, samt 20 000 aktiviteter i tjenesten vår, sier hun.

Deres mål er å vokse seg store og bli en foretrukket tjeneste for arrangører og forbrukere, ikke bare i Norge, men også utenfor landegrensene.

– Vi jobber meget teknisk og har fokus på viktige temaer som GDPR, AI, maskinlæring og universell utforming. Alt dette er teamer som IKT-Norge jobber mye med, som også er med på å sette standarden for i Norge. Vi har lyst til å være en del av det og med det være med å forme hvordan dette brukes og blir oppfattet på i Norge, sier Sanne.

Jobber med Google

OfflinePal ser nå frem til å være en del av IKT-Norges nettverk.

– Forventningen er hovedsakelig knyttet til lærdom og nettverk. Vi ønsker å delta på arrangementer og møte ulike aktører innenfor nærliggende bransjer for å holde oss løpende oppdatert. Vi ønsker også å kunne ha en sparringspartner både i IKT-Norge, men også i andre medlemmer, sier Sanne.

Det er dessuten allerede mye som skjer i det nyoppstartede selskapet.

– Vi har vært heldige å få jobbe med selveste Google, det er vi utrolig stolte av. OfflinePal bygger appen sin på Googles nyeste rammeverk – Flutter. Da de fikk nyss i dette fikk vi tilbud om å være endel av deres EAP-program (Early Access Program), samt en invitasjon til Google I/O, en av verdens beste utviklerarrangement i USA, avslutter Sanne.

imageedit74264557972