Den heldigitale banken, teknologitrender, investeringer eller insurtech? Allerede nå kan du peile deg inn på hvilke sesjoner du vil følge under årets FutureBank 12. februar.

jcp futurebank2018 169 1
Fjorårets FutureBank samlet nærmere 600 deltakere.

Fremtidens Bank

Sal 1, kl. 13.00 – 14.05

«Alle» snakker om teknologirevolusjonen i bankverden, den heldigitale banken og finansinstitusjoner som de nye tech-gigantene. Hva er hype og hva er sant?

Vi hører det siste om bankenes innovasjonsferd fra Nordea-sjef John Sætre, og lar fintech-orakel Christoffer Hernæs grille sine egne bransjekolleger om hvor digitale bankene egentlig er i 2019.

Investeringer og teknologi

Sal 2, kl. 13.00 – 14.05

Fintech har seilt frem som en yndling blant venture kapitalister og andre investorer de senere år. Samtidig har tilgangen til vekstkapital vært krevende for tech bedrifter i Norge. Hvordan er fintech-appetitten i investormiljøer ved inngangen til 2019?

Vi undersøker også investeringer med teknologi. Roboter, AI og algoritmer – hvilken effekt har teknologien på avkastning og kostnader i fondsforvaltning?

Fintech-Glasskulen

Sal 1, kl. 14.25 – 15.30

Å spå teknologitrender er noe av det mer risikable man kan gjøre. Hvor langt har forskning og implementering av AI kommet? Hva er realistisk og hva er bare hype? Hvilke andre teknologitrender vil snu opp ned på bank og finans? Vi har invitert Norges ledende AI-eksperter og tech-nerder til å se inn i glasskulen med oss.

Insurtech

Sal 2, kl. 14.25 – 15.30

Teknologi- og innovasjonsbølgen har truffet forsikringsbransjen for fullt. Store, etablerte forsikringskonsern møter konkurranse fra startups, og teknologi gjør sitt inntog i hele verdikjeden – fra kundeopplevelse, til risikoanalyser og kjernesystemer. Du møter både tradisjonelle forsikringsaktører og tech-startups på scenen på FutureBank.

Se programmet for FutureBank 2019

Gå til startsiden for FutureBank 2019