Mangfold bidrar til økt vekst. IKT Norge jobber for å støtte, oppfordre og tilrettelegge for økt mangfold i den digitale næringen.

ikt norge she

Hvorfor er det ikke flere kvinner i teknologibransjen? Forskning viser at det må være minimum 30% kvinnelige ledere for å få effekt på kultur og mangfold.

– IKT-Norge, som bransjeorganisasjon for digitale næringer, er opptatt av mangfold i alle ledd – både i ledelse og blant ansatte. Dette fordi vi vet at mangfold gir bedre business, sier vår adm.dir Heidi Austlid.

For å få endret på tallene i den digitale næringen oppfordrer vi i IKT-Norge alle våre medlemmer å være med på SHE Index.

– Det vil lønne seg

SHE Index presenterer status quo på ledernivå og strategi, mål og tiltak for å få til endringer i selskapet. SHE Index gir deg mulighet til å sammenlikne deg med andre i bransjen, lære av de beste og se selskapets utvikling over tid.

– En viktig suksess ligger i å ha god kjønnsbalanse i bedriften. I dag har vi en lang vei å gå, og derfor samarbeider vi med SHE om SHE Index. Dette fordi vi tror på faktabasert kunnskap som verktøy for endring. Vi inviterer derfor alle våre medlemsbedrifter til å delta i denne kartleggingen, slik at vi sammen, både i den enkelte bedrift og som bransje, kan oppnå bedre kjønnsbalanse. Det vil lønne seg, sier Austlid.

Registrer ditt firma her