Mandag 17. november får vi besøk av 7 indiske bedrifter som arbeider med programvareutvikling, software testing og kvalitetskontroll. Arrangementet er et samarbeid mellom IKT Norge, den indiske IT-organisasjonen Nasscom, Norad og Innovasjon Norge. Hensikten med besøket er å knytte kontakt med norske bedrifter for å se og lære – og for å vurdere muligheter for lønnsomt samarbeid.

Dagen starter kl 09.00 med et miniseminar med gjensidig informasjon om IT-industrien i Norge og India. Deretter inviterer vi til B2B møter. Vedlagt følger program samt en orientering om de 7 indiske selskapene. Benytt påmeldingsskjemaet til å angi hvilke du ønsker å møte!

De indiske bedriftene driver alle med software testing og kvalitetskontroll. Bedriftene har kunder innenfor sektorer som finans og bank, konstruksjon/engineering, mobile løsninger, e-handel, distribusjon/logistikk, produksjonsteknologi m.m. Indisk IT-industri er kjent for høy kompetanse og god tilgang til kvalifisert arbeidskraft. I tillegg ligger arbeidskostnadene betraktelig under vårt nivå.

På denne linken finner du program, oversikt over alle de indiske selskapene og påmeldingsskjema: http://www.innovasjonnorge.no/NASSCOM

Møtet finner sted i Innovasjon Norges lokaler, Akersgata 13, Oslo

Arrangementet er en del av MatchMaking Programmet for India som finansieres av Norad.

Meld deg på snarest, antall plasser er begrenset. Påmeldingsfrist mandag 10. november. Velkommen!