Wireless Scandinavia har et ønske om å sørge for at virksomhetene på portalen blir synlige og lett tilgjengelige for resten av verden. Målet med Wireless Scandinavia-portalen er på ett sted å få samlet informasjon om hvilke aktører, som befinner seg på wirelesss-området i den skandinaviske region.

Ved å kombinere denne kunnskapen med en rekke forskjellige services tror vi at protalen vil fremstå som et godt tilbud til industrien – enten man har sine røtter i Skandinavia eller kommer utenfra og ønsker å innsamle kunnskap og informasjon. På portalen kan de deltagende virksomheter bl.a. få gratis adgang til informasjon omkring følgende:

· En lang rekke Wireless virksomheter i Skandinavia – få tilgang til virksomhetenes basisinformasjon og links til deres web-site,

· Nyhetsservice –som ”News from Wireless Scandinavia”, ”Pressemeldinger” og ”Pearls of Scandinavia”,

· Organisasjoner med fokus på å fremme wireless industri i regionen,

· Utdannelsesinstitusjoner med fokus på wireless industri,

· Arrangementer med fokus på å fremme wireless industri i den skandinaviske region,

· Konferanser hvor det er mulighet for å møte virksomheter som har røtter i den skandinaviske region,

· Et forum hvor virksomheter innenfor wireless industri kan knytte kontakter til personer og virksomheter innefor deres interesseområde,

· Links – Wireless Scandinavia har samlet en stor linksamling, som gjør det enkelt å surfe rundt på Internett og finne informasjon om det wireless univers.

· Vise investorer at det i Skandinavia finnes mange virksomheter innenfor wireless industri, som det kunne være interessant å investere i.

· En rekke verktøy som gjør virksomhetenes internasjonaliseringsprosess enklere. Dette kunne eksempelvis være verktøy til å finne partnere og virksomheter som den enkelte aktør  kan samarbeide med.

Betrakt Wireless Scandinavia som en kombinasjon av en community og en virtuell bibliotekar, som hjelper de besøkende med å samle og strukturere deres nettverk og informasjon om industrien i denne region. Wireless Scandinavia sørger for at nettverket og informasjonen blir mere tilgjengelig enn når virksomheterne leter etter den i en tradisjonell søkemotor på Internett – og portalen er gratis å bruke!