– Med Helge Blyberg og Christopher Hoff som politiske rådgivere styrker vi IKT-Norge-laget, sier IKT-Norges administrerende direktør, Heidi Austlid.

Vi ansetter Ansetter Helge Blyberg og Christopher Hoff som politiske rådgivere.

– Med Helge Blyberg og Christopher Hoff som politiske rådgivere styrker vi IKT-Norge-laget. De kommer begge med dyp innsikt, bred erfaring og unik kompetanse som vil styrke det arbeidet IKT-Norge hver dag gjør for våre medlemmer, sier Heidi Austlid, administrerende direktør i IKT-Norge.

helge blyberg og christopher hoff mal980x674
Christopher Hoff (venstre) og Helge Blyberg er nå ansatt som politiske rådgivere i IKT-Norge.

Blyberg er jurist, og kommer fra stillingen som juridisk seniorrådgiver i Forbrukertilsynet. Der jobbet han med spørsmål om IKT og digitalisering, og hvordan regelverk kan anvendes og utvikles i takt med teknologiutviklingen.  Han har et spesielt engasjement for spørsmål knyttet til bærekraftig utvikling av databaserte forretningsmodeller og internasjonalisering.

– Jeg ser frem til å bidra til at IKT-næringen kan fortsette å tilby gode løsninger i den omstillingen samfunnet er inne i. Norsk IKT-bransje er løsningsorientert og tar samfunnsansvar, og det er en kultur jeg ønsker å bygge videre opp under og utvikle som en konkurransefordel for medlemsbedriftene, sier Helge Blyberg.

Hoff, på sin side, er ansatt som politisk rådgiver. Han kommer fra en prosjektstilling for IKT-Norges internasjonale prosjekter han har hatt de siste tre årene. Her jobbet han med internasjonalisering, utdanning og offentlig sektor.

– Som politisk rådgiver kommer jeg fremover å jobbe enda tettere opp mot offentlig sektor og kompetanseutfordringene, sier Hoff.

Hoff har en bachelorgrad i kommunikasjon fra Høyskolen Kristiania og har tidligere studert historie, filmvitenskap og statsvitenskap ved NTNU.

– Jeg er glad for at nettopp Helge Blyberg og Christopher Hoff nå er ansatt som politiske rådgivere i IKT-Norge. De vil styrke vårt arbeid med å skape gode rammebetingelser for digitale næringer i hjemmemarkedet og for økt eksport av norske digitale virksomheter, sier Heidi Austlid, administrerende direktør i IKT-Norge.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Kampanje.no 10.08.2019.