– Techstep posisjonerer seg som en ledende tilrettelegger av den digitale arbeidsplassen i Norden. Vi har tatt en prat med Jens Haviken, CEO i Techstep ASA. Vi ønsker dem velkommen som medlem i IKT-Norge.

Techstep tilbyr løsninger som er enkle å bruke og gjør de ansatte mer effektive og fornøyde på jobb. Techsteps one-stop-shop løsning kombinerer software og apps med mobile enheter (hardware), abonnement og tilkobling, mobil enhetskontroll, drift og support, i tillegg til finansiering.

Løsningen gjør det mulig for virksomheter å la de ansatte gjøre jobben sin på tvers av mobile enheter og lokasjoner med en høy grad av sikkerhet og driftsstabilitet. Techstep har 230 ansatte basert i Norge og Sverige.

– Vi tilbyr den mobilen eller nettbrettet du liker, og med den software du ønsker, og med den sikkerheten du trenger. Vi er et børsnotert selskap i sterk vekst, og teller nå 130 ansatte i Norge, sier Haviken.

jenshavikenportrett02
Jens Haviken, CEO i Tecstep ASA.

I vekst og utvikling

Selskapet ønsker mangfold, og jobber med å få til et kjønnsbalansert arbeidsmiljø og øke Women in Tech. Techstep fokuserer i stor grad på kunnskap og den kompetansen deres rådgivere kan gi sine kunder på veien mot en mobil og effektiv arbeidshverdag.

– Apple, Samsung, Telenor og WMware er viktige samarbeidspartnere av oss, for å kunne lykkes, sier Haviken.

Påvirkningskraft mot offentlige myndigheter

Haviken forteller at IKT-Norge representerer viktige arenaer for Techstep.

– Her kan vi treffe våre kunder og kollegaer til interessante diskusjoner og meningsutvekslinger. De ulike forumene vil også være viktige for Techstep med tanke på utvikling av selskapet. I tillegg ser vi også fordelene av å være medlem i en interesseorganisasjon når det gjelder påvirkningskraft mot offentlige myndigheter, sier han.

– Vi skal ta en aktiv rolle i vår relasjon til IKT-Norge, og ønsker videre å delta og bidra i forumdiskusjonene. Målet vårt er involvere oss i et felles løft for bransjen, avslutter Haviken.

Ønsker du å bli medlem i IKT-Norge? Les mer her