Vi står foran ett av de mest spennende stortingsvalgene på lenge: Vil den rødgrønne regjering falle etter åtte år ved makten? Hva vil i så fall konsekvensene bli for IT- og digitaliseringspolitikken?

Dette er spørsmål IKT-Norge og digi.no prøver å belyse på arrangementet «Hva skjer nå?» onsdag 18. september fra kl. 13.00 til 16.00. Arrangementet er gratis – men det er begrenset antall plasser, så vær kjapp med å melde deg på.

Hvem kommer?

Tor Mikkel Wara, partner i First House, vil gi sitt syn på valgresultatet og hva som nå skjer med ny regjering. Hva vil dette ha å si for norsk politikk?

Vi har også invitert en rekke IT- og toppledere fra offentlig sektor som vil fortelle om hvordan det ligger an med digitaliseringsarbeidet og gi flere av våre folkevalgte en innføring i hvor de står og hvilke utfordringer de har.

Vi har også invitert en rekke stortingspolitikere for å få innspill fra digitaliseringsarbeidet.

Siden utfallet av valget fremdeles er høyst usikkert har det vært vanskelig, ja bent frem umulig, å spikre et program. Men meld deg på – og kom: Dette tror vi kommer til å bli meget interessant.

For mer informasjon om konferansen, foredragsholderne og påmelding, følg med på event.digi.no