Som en av initiativtakerne har IKT-Norge sådd grobunn for et spirende nordisk tech-samarbeid med tysk næringsliv i Berlin. Vi gleder oss til Nordic Tech Week i Berlin i slutten av oktober.

techweek berlin 2018

Sammen med våre søsterorganisasjoner svenske IT & Telekomföretagen og danske IT-branchen er vi vertskap for arrangementet som huses på den nordiske ambassaden. IKT-Norge ser et spirende nordisk tech-samarbeidet med tysk næringsliv i Berlin.

– Norge og Norden er hottere enn noen gang i Tyskland. Med Nordic Tech Week har vi fått en unik mulighet til å nærme oss Europas desidert største marked. Her får vi vise frem noe av det beste Norden har å tilby, og ikke minst gi tyskerne et innblikk i hvor Norden er nå sett i lys av teknologiutviklingensier Fredrik Syversen direktør for næringsutvikling i IKT-Norge.

Med Nordic Tech Week har vi en unik anledning til å vise hva den nordiske tech-scenen har å by på.

Vi er stolte av å ha skapt en gyllen mulighet til å synliggjøre nordiske techselskaper for tysk næringsliv, i tillegg til å komme i dialog med potensielle investorer, internasjonal media og ledende tyske tech-profiler. Vårt mål er at dette skal bli en årlig happening i Berlin, sier Syversen.

At Oslo er en ettertraktet start up by er viden kjent og allerede omtalt i Forbes.

– Vi er derfor særs fornøyde med at Oslo Business Region bistår oss i dette arbeidet, avslutter Fredrik Syversen.

Høydepunktene blir å høre nyskapende nordiske og tyske vekstselskaper diskutere temaer som grønn teknologi, fremtidens digitale læremidler og utviklingen innenfor kunstig intelligens, e-helse, fintech-markedet og bankenes fremtid.

Vel møtt i Berlin Monner, No Isolation, Oslo EdTechAngel Challenge, Anzyz og Clean Sea Solution.

Fakta

Den 29. – 30. oktober arrangerer IKT-Norge sammen med svenske IT&Telekomföretagen og danske IT-Branchen, Nordic Tech Week på den nordiske ambassaden i Berlin. For mer informasjon, les her.

Merk: Arrangementet er nå fulltegnet og det er venteliste for begge dagene.

Er du en del av en nysgjerrig startup?

Er du også en del av en startup som er nysgjerrig på medlemskap i IKT-Norge? Da er du velkommen til en prat med oss! Vi har egne priser for startups. Du kan lese mer her, eller ta kontakt med Fredrik Syversen på e-post: fs@ikt-norge.no.