Det er bare å lade batteriene – det blir høy aktivitet etter sommeren!

NONOGNorske nettoperatører samles

Ikke før er august måned over, så kommer NONOG-konferansen 9. september – arvtageren etter IKT-Norges IPv6forums meget vellykkede fagkonferanser. Norwegian Network Operators Group samler den norske nettbransjens fagfolk – alle som skrur og mekker med kabling og protokoller, så å si, – til samvær og høykvalitets kunnskapspåfyll med tverrfaglig tilsnitt. Følg med på NONOG.no!

 
 

Nasjonal ehelsekonferanse

 
ehin logo dato hoyEHiN blir landets viktigste arena for å oppdatere seg på helse- og velferdsteknologi. Konferansen samler en rekke offentlige og kommersielle aktører for å skape en felles nasjonal arena rundt temaet digitalisering av helsesektoren. Arrangører av EHiN er Helse- og omsorgsdepartementet og IKT-Norge.

Deler av programmet finner du her, og registreringen er åpnet, så meld deg på.

 

Norsk edtech i utlandet

Vi hopper for denne gang over IKT-Norges store julemiddag i november og ser i stedet fram til nyåret med vår store utenlandssatsing fra vårt Edtech-forum for kunnskapsteknologi. På den store BETT-messen i London skal IKT-Norge nemlig for første gang fasilitere en egen norsk paviljong. Les mer hos edtechnorge.no.

bett15logo