IKT-Norge vokser stadig, og vår største tilvekst av nye medlemmer er norske teknologi-startups. Friend Software er en av disse, og vi tok en prat med en av grunnleggerne, prinsipal investor og CEO i selskapet, Arne Blix, om hva de jobber med og hvorfor de ønsket å være medlem hos oss.

 

image002
Hele teamet bak Friend Software. Arne Blix øverst til venstre.

Hvem er dere, og hva utvikler dere?

FSC er basert i Stavanger og Oslo og er representert i Warszawa, London, Montpellier, New Zealand og Silicon Valley.  Vi har et unikt internasjonalt team med solid erfaring fra både software og hardware + et sterkt business-team hvorav 4 har tung internasjonal CEO erfaring

Vi lager fremtidens samhandlingsplatform -et hybrid sky-operativsystem  – som muliggjør integrasjon av applikasjoner og data uavhengig av hvor de «står», på tvers av dagens kjente operativsystem, tilgjengeliggjort for multitasking i en «tab» i en moderne browser – uten å måtte ta hensyn til hvilken «device» man bruker.

Hvor langt har dere kommet i utviklingen, både av produkt (teknologien, salg osv) og bedriften (investeringer, team osv)?

Vi er i markedet, teknologien er ferdig i Release Candidate 1 -og vi jobber nå med å skalere opp.  Teamet består i dag av 10 lønnet og 10 ulønnet + en rekke konsulenter og mer enn 800 betatestere.

Hvorfor ble dere medlem av IKT-Norge?

Jeg har vært medlem før i selskaper jeg har bygget tidligere -med gode erfaringer.

 

image001

 

Hva forventer dere av medlemskapet i IKT-Norge/hvordan kommer dere til å bruke det?

Nettverk, gode deals, god representasjon politisk og lobby + interaksjon med mange av medlemmene i forskjellige fokus-grupper.

 

Noe mer du vil legge til?

Vi gleder oss til å bli kjent med andre medlemsbedrifter!  Ta kontakt om dere vil vite mer om oss! www.friendup.cloud