IKT-Norge vokser stadig, og vår største tilvekst av nye medlemmer er norske teknologi-startups. No Isolation er en av disse, og vi tok en prat med en av gründerne og CEO i selskapet, Karen Dolva, om hva de jobber med og hvorfor de ønsket å være medlem hos oss.

 

Heisann Karen, fortell litt om selskapet du er en del av!

Vi er No Isolation og vi skal hjelpe mennesker ut av ensomhet og sosial isolasjon. Det første produktet vårt er AV1. Det er en robot som fungerer som en stedsfortreder for unge langtidssyke, for at de skal kunne delta i sin egen hverdag – til tross for sykdommen.

no-isolation-team-w-bent
Hele teamet med Helseminister Bent Høie. Foto: No Isolation

Bedriften ble startet første oktober 2015, så nå er vi straks et år gamle. Vi har gått fra 3 gründere til å bli et team på 13. Det første produktet er ute i salg og vi planlegger både skalering ut av Norge og produksjonslinjer nå. Vi har hentet 7,5MNOK i engelinvesteringer, og skal inn i en ny emisjonsrunde nå.

_mg_0219
AV1. Foto: No Isolation

Hvorfor meldte dere dere inn i IKT-Norge?

IKT-Norge har vært en flott sparringspartner for oss lenge. Vi ser at de kan fungere både som døråpnere og gode ambassadører og vi har fått mye igjen for dialogen så langt.

 

Vi forventer at samarbeidet fortsetter på lik linje som frem til nå. IKT-Norge skal ikke være en tidstyv for oss, men et organ vi kan lene oss på de gangene vi trenger det. Så langt har det fungert perfekt.

 

Jeg håper vi klarer å dra nytte av at IKT-Norge har et godt nettverk også utenfor Norge. Det har vi jo ikke testet enda, men jeg har stor tro på at blant annet tilknytningen til Hackney i London kommer til å bli veldig nyttig for oss.

Takk for praten, vi gleder oss til videre samarbeid!

Nylig blitt medlem av IKT-Norge og ønsker å gjøre et intervju? Ta kontakt med helene@ikt-norge.no!