Har din bedrift en løsning som kan vinne bærekraftens grønne Oscar? Eller kan du som person vinne den? Nominer en teknologiløsning, ditt selskap eller deg selv til GreenTech Festival, som går av stabelen i slutten av mai i Berlin, Tyskland.

skjermbilde 2019 01 23 kl 13 19 59
Foto: Innovasjon Norge.

Festivalen er en «Oscar-utdeling» for grønn teknologi, og har siden 2007 premiert de fremste grønne og bærekraftige løsningene verden over. I år går festivalen av stabelen 23. til 25. mai i Berlin, Tyskland. Norge er offisielt partnerland og stiller med egen paviljong. Innovasjon Norge er til stede med en egen stand og inviterer norske bedrifter som måtte bli nominert i en av de ulike kategoriene – til å stå sammen med dem under festivalen.

The Explorer – Norges eksportplattform for grønne løsninger

Den norske eksportplattformen for grønne løsninger, The Explorer, lanseres internasjonalt under GreenTech Festival. The Explorer skal bli en markedsplass der globale aktører finner norske løsninger på sine behov. Bedrifter som har syngliggjort sine løsninger på The Explorer, samt norske nominerte i konkurransen, får en unik mulighet til å vise seg fram på denne internasjonale scenen. Register din løsning på The Explorer og nominer deg til konkurransen. Dette vil kunne bli en unik mulighet til å åpne dører til nye markeder.

Slik nominerer du din bedrift

For å nominere seg selv til konkurransen må man fylle ut et skjema, legge ved et bilde av løsningen (horisontalt, maks 5MB) og sende alt til application@greentechfestival.com.

Merk tidsfristen 31. januar.

Konkurransen har fire kategorier:

  • Innovation of the year (for den mest nyskapende løsningen)
  • Game changer of the year (for løsningen som har utgjort den største forskjellen)
  • Rising star of the year (for grønne pionerer under 25 år)
  • Start-up of the year (for bedrifter som har eksistert i mindre enn fem år)

Les mer om kriteriene her, eller send mail om du har spørsmål til: TheExplorer@innovasjonnorge.no.

Vi håper på norske nominasjoner i alle kategorier – så bli med på grønn løper i Tyskland!

Er du interessert i å vite mer om hva vi jobber med i IKT-Norges forum for bærekraft og utvikling kan du ta kontakt enten med vår direktør for næringsutvikling Fredrik Syversen (fs@ikt-norge.no), eller kommunikasjonsdirektør Line Gaare Paulsen (Line@ikt-norge.no).