IKT-Norge

Om IKT-Norge

IKT-Norge er IKT-næringens egen interesseorganisasjon. Hos oss er alt fra de største aktørene ned til små gründerselskaper medlemmer.

Vi har dokumentert stor politisk gjennomslagskraft og vi tilbyr næringens største nettverk. Å være medlem i IKT-Norge betyr å ta ansvar for egne rammebetingelser. Det medfører at IKT-Norges medlemmer i mange sammenhenger er foretrukket av kundene.

Vi kan vise til resultater og det er nettopp derfor det er viktig å være medlem for din bedrift. Vi går ikke rundt grøten – vi går rett på. Vi er til for din bedrift og din sak.

IKT-Norge fronter en rekke saker som det kan være vanskelig for din bedrift å ta opp alene, og vi har tilgang til alle viktige fora.

Vi jobber hver dag for å:

  • Gjøre markedet større og for å fjerne hinder for våre medlemmer.
  • Øke verdiskapingen i næringen
  • Hjelpe til med internasjonalisering og kapitalisering
  • Bidra til å minske medlemmenes risikoeksponering
  • FoU-samarbeid, tilgang på midler og konsortier

IKT-Norge er ikke en arbeidsgiverforening. Vi er helt uavhengige av partene i arbeidslivet. Medlemskap hos oss utløser ikke tariff.

Vi tilbyr våre medlemmer juridisk rådgivning og arbeidsgiverservice. Vi samarbeider med de beste på området.

Det lønner seg å være medlem i IKT-Norge. Din bedrift får tilgang på våre rapporter og analyser, og medlemmer får 50% rabatt på våre standardavtaler. I tillegg kan din bedrift tjene mellom 25-40% på våre avtaler på forsikring. Dette gjelder yrkesskadeforsikring, pensjonsforsikring og helseforsikring.

Vi er næringens talerør – bli medlem i dag!

Her finner dere IKT-Norges Årsrapport 2015.
Her finner dere IKT-Norges Årsrapport 2014.

Følg vårt nyhetsbrev her.

Kontaktperson:

Heidi A. Austlid

Administrerende direktør

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+