Arrangement: , Teknologihuset, Pilestredet 56, Oslo, Norge

Halvdags-seminar om GDPR – ledere/styret

Datatilsynet, Bull & Co og IKT-Norge inviterer til en serie halvdags-seminarer om nye personvernregler og GDPR. Det nye regelverket gir norske og europeiske virksomheter nye plikter og mer ansvar for å ivareta personvern. Samtidig styrkes rettighetene til dem som får sine personopplysninger registrert. Denne lovendringen vil kreve at de fleste bedriftene og organisasjonene i Norge må […]

Arrangement: , Teknologihuset, Pilestredet 56 Oslo Norge

Halvdags-seminar om GDPR – ekom

Datatilsynet, Bull & Co og IKT-Norge inviterer til en serie halvdags-seminarer om nye personvernregler og GDPR. Det nye regelverket gir norske og europeiske virksomheter nye plikter og mer ansvar for å ivareta personvern. Samtidig styrkes rettighetene til dem som får sine personopplysninger registrert. Denne lovendringen vil kreve at de fleste bedriftene og organisasjonene i Norge må […]

Arrangement: , Teknologihuset, Pilestredet 56 Oslo

Halvdags-seminar om GDPR – finans

Datatilsynet, Bull & Co og IKT-Norge inviterer til en serie halvdags-seminarer om nye personvernregler og GDPR. Det nye regelverket gir norske og europeiske virksomheter nye plikter og mer ansvar for å ivareta personvern. Samtidig styrkes rettighetene til dem som får sine personopplysninger registrert. Denne lovendringen vil kreve at de fleste bedriftene og organisasjonene i Norge må […]

Arrangement: , Teknologihuset, Pilestredet 56 Oslo

Halvdags-seminar om GDPR – sikkerhet

Datatilsynet, Bull & Co og IKT-Norge inviterer til en serie halvdags-seminarer om nye personvernregler og GDPR. Det nye regelverket gir norske og europeiske virksomheter nye plikter og mer ansvar for å ivareta personvern. Samtidig styrkes rettighetene til dem som får sine personopplysninger registrert. Denne lovendringen vil kreve at de fleste bedriftene og organisasjonene i Norge må […]

Arrangement: , Teknologihuset, Pilestredet 56 Oslo

Halvdags-seminar om GDPR – mediebransjen

Datatilsynet, Bull & Co og IKT-Norge inviterer til en serie halvdags-seminarer om nye personvernregler og GDPR. Det nye regelverket gir norske og europeiske virksomheter nye plikter og mer ansvar for å ivareta personvern. Samtidig styrkes rettighetene til dem som får sine personopplysninger registrert. Denne lovendringen vil kreve at de fleste bedriftene og organisasjonene i Norge må […]

Arrangement: , Teknologihuset, Pilestredet 56 Oslo

Halvdags-seminar om GDPR – offentlig sektor

Datatilsynet, Bull & Co og IKT-Norge inviterer til en serie halvdags-seminarer om nye personvernregler og GDPR. Det nye regelverket gir norske og europeiske virksomheter nye plikter og mer ansvar for å ivareta personvern. Samtidig styrkes rettighetene til dem som får sine personopplysninger registrert. Denne lovendringen vil kreve at de fleste bedriftene og organisasjonene i Norge må […]

Arrangement: , Teknologihuset, Pilestredet 56 Oslo

Halvdags-seminar om GDPR – CRM

Datatilsynet, Bull & Co og IKT-Norge inviterer til en serie halvdags-seminarer om nye personvernregler og GDPR. Det nye regelverket gir norske og europeiske virksomheter nye plikter og mer ansvar for å ivareta personvern. Samtidig styrkes rettighetene til dem som får sine personopplysninger registrert. Denne lovendringen vil kreve at de fleste bedriftene og organisasjonene i Norge må […]

Arrangement: , Teknologihuset, Pilestredet 56 Oslo

Halvdags-seminar om GDPR – HR

Datatilsynet, Bull & Co og IKT-Norge inviterer til en serie halvdags-seminarer om nye personvernregler og GDPR. Det nye regelverket gir norske og europeiske virksomheter nye plikter og mer ansvar for å ivareta personvern. Samtidig styrkes rettighetene til dem som får sine personopplysninger registrert. Denne lovendringen vil kreve at de fleste bedriftene og organisasjonene i Norge må […]

Nyhet,

Seminarrekke om GDPR

Datatilsynet, Bull & Co og IKT-Norge inviterer til en serie halvdags-seminarer om nye personvernregler og GDPR.