Top Temp IT er IKT-Norges samarbeidspartner på IT-bemanning

logohorisontalblack

En god medarbeider er en investering

Det er ingen overraskelse at en feilansettelse koster både tid og penger – og ikke minst frustrasjon for alle parter. Årsakene til at feil person blir ansatt er mange – en forhastet prosess, eller at nettverket ditt kanskje ikke er stort nok.

En anbefaling fra en du stoler på, som har god innsikt i bedriftskulturen og arbeidsplassen og som kanskje har jobbet direkte med personen selv – er uvurderlig. Vi er stolte over nettverket vi har og hvordan vi bruker dette for å finne beste kandidat til deg som vår kunde. Og de gangene nettverket vårt ikke leverer, jobber vi strategisk og systematisk for å tiltrekke oss de beste kandidatene – gjennom bruk av kandidatinnsikt, markedsforståelse, sosiale medier og målrettede markedsaktiviteter.

Vi hjelper deg

Vi hjelper deg å finne drømmekandidaten – enten det gjelder vikariat på korte og lange oppdrag, eller rekrutteringer til fast stilling. Gjennom vår nysgjerrige, teknologisk nytenkende og engasjerte tilnærming legger vi til rette for å oppdage, forvalte og utvikle talenter. Dette mener vi utgjør forskjellen.

Vi har en ydmyk holdning til et samarbeid med dere. Dere kjenner best deres styrker og kompetansebehov. Vår jobb blir å kartlegge og systematisere dette, slik at vi har det beste grunnlaget for å finne den rette kandidaten. Vår styrke ligger ikke i å finne mennesker som kan utføre jobben. Vår styrke ligger i å finne de rette menneskene.

teamithorisontal
På bildet ser vi fra venstre Pål Stendebakken, Kine Hagen, Fredrik Ekersund, Ingeborg Eikrem og Lars Melcher.

Fagområder

Visste du at vi er et av landets største rekrutterings- og bemanningsbyråer? Ikke bare er det noe vi er rimelig stolte av, men det gjør også at vi kan tilby kandidater innen et bredt spekter av fagområder. I tillegg til IT jobber vi blant annet fagområder som markedsføring, elektro, kundeservice, IT, finans og økonomi, elektro, engineering, onshore/offshore, HR, rekruttering, kommunikasjon, hotell, restaurant og kantine.

Metodikk

Uavhengig av hvilken kandidat vi leter etter, benytter vi et spekter av metoder og kanaler for å identifisere og tiltrekke oss kandidater med riktig kompetanse og bakgrunn. Våre rådgivere har solid kompetanse fra sine fagfelt og har bygget seg opp solide bransjenettverk. Vi har stor tro på at fagspesialister tiltrekker seg fagspesialister og at det å snakke samme fagspråk er av stor betydning.

Før iverksettelse av kandidatsøk, gjennomfører vi kartleggingsmøter sammen med dere, slik at vi har en grunnleggende og solid forståelse av virksomheten, deres målsettinger og verdisett, og selvfølgelig kunnskap og forståelse for hva dere ser etter i en potensiell kandidat.

Når det gjelder selve intervjuprosessen benytter vi et egenutviklet system, hvor vi enkelt kan utføre søk og følge opp kandidater på en god og effektiv måte. I systemet kan vi segmentere på bestemte krav som erfaring, regioner og utdannelse, samt sørge for at alle krav og interne retningslinjer er oppfylt før intervjuprosess. Alle våre kandidater må inn på intervju og valideres av minimum 2 relevante referanser, i tillegg til at vi gjør omfattende og grundig bakgrunnssjekk.

Ansette fast, konsulentoppdrag eller leie inn?

Vi tilpasser oss alltid dine behov. Rekrutteringsprosessen vil vanligvis være tilnærmet lik. Hvordan vi gjennomfører et søk og kvalitetssikrer en kandidat handler mer om hvilken rolle kandidaten skal fylle, enn hvordan du som kunde ønsker å tilknytte deg kandidaten.

Trygg samarbeidspartner

Vi er sertifisert under NHO Services sertifiseringsordning «Revidert Arbeidsgiver» som betyr at vi etterlever sentrale prinsipper i arbeidsmiljøloven og opptrer som en seriøs og profesjonell arbeidsgiver, i tillegg til å ha ISO sertifisering, og DNV sertifiserte rådgivere. Vi er videre en del av Amesto, et norskeid konsern som jobber med outsourcing av regnskap og lønn, rekruttering, forretningssystemer og oversettelser, og har god og stabil økonomi.

Hvorfor velge oss?

Vi elsker å jobbe med og for mennesker. Hver dag får vi lov til å snakke med og interagere med herlige, interessante og sterke mennesker. Mennesker med drømmer, ambisjoner og mål. Og de drømmene, de ambisjonene og de målene, de ønsker vi å konvertere til verdier for DEG!

Vi er ikke bare rådgivere, vi er DINE rådgivere. Vi ser og anerkjenner faglig kompetanse og erfaring, men viktigst av alt ser vi mennesket bak. Vi ser passion, nysgjerrighet og engasjement. Vi ser kvaliteter som vil passe din bedrift og din kultur.

Vi tror på en enkel og smidig prosess som gjør bedriftslivet enklere for deg. Vi tror på våre kandidater og deres kunnskap og kompetanse. Men mest av alt tror vi på oss. Sammen er vi best!

OSLO – LILLESTRØM – VESTFOLD – KRISTIANSAND – BERGEN – STAVANGER

Kontaktperson for IKT-Norges medlemmer:

Kine Hagen

E-post: kine.hagen@toptemp.no

Telefon: 951 39 980